Cepat !!! Cepat!!!

Monday, 24 November 2014

Melt-Choc Azian Fauzan

Azian tempah mini Melt-Choc ni 50 bekas untuk diberi kepada kanak2 sempena majlis cukur jambul anak sulong beliau pada 2 November 2014 yang lalu. Terima kasih Azian dan semoga berpuas hati.

Apa yang hidayahnani buat selama 'menghilang'


Choc Nes & ChocChip Cookies. Ini adalah antara tempahan yang hidayahnani buat sepanjang menyepi dari blog. Memang tak berpeluang nak update blog, nak tangkap gambar pun tak sempat. Tapi, untuk masa-masa akan datang hidayahnani akan cuba juga untuk update. Terima kasih kepada semua customer2 yang tak putus2 order...

Note: sebenarnya banyak lagi gambar2 yang hidayahnani tak snap

Melt-Choc Zaharah Bangi

Melt-Choc ni Zaharah order sebanyak 1000 bekas untuk dijadikan gift sempena majlis persandingannya pada 25hb Oktober yang lalu..
Terima kasih ye Zaharah
SELAMAT PENGANTIN BARU dari hidayahnani

Thursday, 16 October 2014

LAMA MENGHILANG

Assalamualaikum semua..
Terlalu lah lama nya hidayahnani tak update blog ni. Bukan tak ada order, ada je rezeki Allah kasi walau sikit2 tapi sibuk sangat dengan kerja2 lain tambahan pula ada si kenet.

hidayahnani akan cuba sedaya yang boleh untuk update blog ni sebelum penghujung tahun 2014, InsyaAllah.

Tuesday, 25 June 2013

Berry Cheezy Layer Lagi...

BCL lagi..makin mendapat sambutan bagi penggemar cheese.. Aida Nasuha dari Rawang order 50 bekas BCL Strawberry... Terima kasih

Wanie & Hantaran...

PopCake tempahan Wanie untuk dijadikan hantaran. Tanpa decoration sebab nak letak fresh flower katanya. Tq & Selamat Bertunang.

Choc Bear Ain Alam Megah Shah Alam...

100 box Choc Bear ni Ain tempah untuk harijadi anak perempuan nya...sampai sesat mencari rumah. Tq Ain