Cepat !!! Cepat!!!

Tuesday, 13 May 2014

..KEMBALI..

Assalamualaikum semua..
Hampir setahun hidayahnani tak update apa2 kat blog. Sibuk sangat2 dengan kandungan ke-2 & baby kecil, tambahan pulak si sulong masuk darjah 1. Walau macam tu tetap ada rezeki tempahan AlHamdulillah..hidayahnani akan upload pic2 yang sempat di ambil sepanjang tempoh hilang sementara. :)

Tuesday, 25 June 2013

Berry Cheezy Layer Lagi...

BCL lagi..makin mendapat sambutan bagi penggemar cheese.. Aida Nasuha dari Rawang order 50 bekas BCL Strawberry... Terima kasih

Wanie & Hantaran...

PopCake tempahan Wanie untuk dijadikan hantaran. Tanpa decoration sebab nak letak fresh flower katanya. Tq & Selamat Bertunang.

Choc Bear Ain Alam Megah Shah Alam...

100 box Choc Bear ni Ain tempah untuk harijadi anak perempuan nya...sampai sesat mencari rumah. Tq Ain

Berry Cheezy Layer...Kak Wahida


Kak Wahida dari Kajang tempah 50 bekas BCL (strawberry & blueberry) ni..terima kasih kak. Nanti order lg ye..



BBCT Shara Jalan Kebun...

3 box Pn. Shara tempah BBCT ni...terima kasih

Twin Choc...

Twin choc ni saya terlupa siapa nama penempahnya. Kalau ingat nanti saya updated ye.